14.4.14

Εκλογές ξανά...

 Στο Δήμο Πλατανιά εργάζομαι εδώ και 23 χρόνια (από το 1996) ως εκπαιδευτικός στο Γυμνάσιο του Πλατανιά – τα δέκα εκ των οποίων διατελώ διευθυντής. Η εμπλοκή μου με τα κοινά διαμορφώνεται μέσα από την έντονη συνδικαλιστική μου δραστηριότητα, τη συμμετοχή μου σε ποικίλες αυτοδιοικητικές επιτροπές (Επιτροπή διαβούλευσης, επιτροπή Παιδείας, Σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) αλλά και τη δημόσια αρθρογραφία μου στον τοπικό τύπο με μόνιμη στήλη στην εφημερίδα «Πυξίδα της πόλης» και σποραδική δημοσίευση παρεμβάσεων στα «Χανιώτικα Νέα».
Στα προηγούμενα χρόνια γνώρισα τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μαλανδράκη, μέσα από τη θεσμική συνεργασία μας, για το Γυμνάσιο Πλατανιά. Το όραμα, η εργατικότητα, η ειλικρίνεια, και η αποτελεσματικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της . Μέσα από τα πεπραγμένα της, μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει ότι ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο έργο. Φρόντισε τα σχολικά κτήρια σε υποδομή και εξοπλισμό, ίδρυσε το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά (σε μια εποχή που σχολικές μονάδες καταργούνταν) ανέπτυξε το Κέντρο δια βίου μάθησης, δημιούργησε πύλη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Πλατανιά
Στις δύσκολες μέρες των καταστροφών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δε στάθηκε μόνο με αυταπάρνηση δίπλα στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, αλλά διεκδίκησε, από την κεντρική εξουσία, με σθένος και πέτυχε να βρει τα απαιτούμενα χρήματα και μέσα ώστε να δώσει τις καλύτερες προσωρινές λύσεις και τον καλύτερο σχεδιασμό για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών.
Για όλα τα παραπάνω, θέτω την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος, στην κρίση των Δημοτών του Δήμου Πλατανιά μέσα από το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά της «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη.
Παπαστάμος Βασίλης
Πλατανιάς 9-5-12019

Δεν υπάρχουν σχόλια: